5 سیستم مدیریت محتوا (CMS) برگزیده در سال 2019

در سال 2019 راه اندازی وب سایت آسان تر از همیشه است. شما میتوانید پلتفرم های متعددی را انتخاب کنید و بسیاری از آنها به شما این امکان را می دهند که تقریباً هر نوع وب سایتی را که می خواهید ایجاد کنید. با این وجود ، انتخاب سیستم مدیریت محتوا (CMS) ، به دلیل تعداد زیاد گزینه های موجود، هرگز تا به این اندازه چالش برانگیز نبود.

در این مقاله که به طور اختصاصی توسط تیم سامیا وب ترجمه شده است، ما در انتخاب چنین سیستمی به شما کمک خواهیم کرد و بهترین چیزهایی را که در یک CMS مناسب نیاز دارید ، به شما معرفی میکنیم و شما میتوانید با اطلاعات بیشتری در مورد انتخاب CMS مورد نیازتان تصمیم گیری کنید و بهترین آنها را برای وب سایت خود انتخاب کنید.

سیستم مدیریت محتوا (CMS) چیست؟

CMS ها راهی آسان و انعطاف پذیر برای ساخت وب سایت و انتشار مطالب جدید به شما ارائه می دهند.

سیستم مدیریت محتوا (CMS) یک برنامه کاربردی است که به شما امکان می دهد محتوا را بر روی وب به شکلی آسان، آماده سازی، منتشر و مدیریت کنید. البته این روزها گزینه های بیشتری به CMSها افزوده شده است که به شما کمک می کنند کارهایی مثل فهرست بندی کردن محتوای سایت، ایجاد تغییرات مختلف در سایت، استفاده از ویرایشگرهای تصویری برای قالب بندی محتوا و موارد دیگر را انجام دهید.

از طرف دیگر ،کار با CMSها به هیچگونه دانش فنی (مثل مهارت های برنامه نویسی سمت سرور یا کلاینت) نیازی ندارد و استفاده از آن فوق‌العاده آسان است. اما با این حال ابزارهای زیادی را در اختیار شما قرار می دهد تا به شما در طراحی و ایجاد وب سایت های مدرن کمک کند.

بسیاری از مردم تصور می کنند پلتفرم های مدیریت محتوا فقط به منظور وبلاگ نویسی ساخته شده‌اند. درست است که برخی از بهترین پلتفرم های مدیریت محتوا در ابتدا به منظور وبلاگ نویسی ساخته شده بودند اما با این حال ، بسیاری از آنها تا جایی تکامل یافته اند که اکنون بسیار قدرتمندتر شده اند. به عنوان مثال در حال حاضر وردپرس حدود 30٪ از سایت‌های کل وب را تشکیل می دهد.

واقعیت این است که سیستم های تولید محتوا این روزها فوق العاده انعطاف پذیر هستند به‌طوری که می توانید تقریباً برای هر نوع پروژه مد نظرتان از آنها استفاده کنید. با این حال ، استفاده از آنها برای وب سایتها به منظور ایجاد و به اشتراک گذاری محتوا ایده آل هستند. این بدان معناست که می توانید از آنها برای ایجاد بلاگ های ساده ، وب سایت های آموزشی ، پرتفولیو (نمونه کار) ، سایت های خبری و موارد دیگر استفاده کنید. با استفاده از ابزارهای صحیح ، حتی می توانید فروشگاه های آنلاین ، سایت های عضویت خصوصی و انجمن ها و پروژه های وب پیشرفته تری را ایجاد کنید.

یک CMS مناسب باید شامل چه ویژگی هایی باشد؟

  • انتشار آسان مطالب جدید: هر CMS با کیفیت شامل یک ویرایشگر قدرتمند و گزینه های زیادی است تا به شما اطمینان دهد که محتوای شما از نظر ظاهری در بهترین حالت است.
  • گزینه های طبقه بندی محتوا: هرچه محتوای وب سایت شما بیشتر باشد ، ساماندهی آنها اهمیت بیشتری پیدا میکند. به همین دلیل سیستم مدیریت محتوایی که انتخاب میکنید باید شما را قادر به ایجاد دسته بندی، برچسب گذاری به سایر مقالات سایت و موارد این چنینی کند.
  • ویرایش صفحه: گذشته از انتشار محتوا، باید انواع مختلفی از صفحات را برای وب سایت خود ایجاد کنید. CMS انتخابی شما باید ابزارهای لازم برای انجام کار را در اختیارتان قرار دهد.
  • سطح بالایی از قابلیت شخصی سازی: سیستم های مدیریت محتوا معمولا دارای قابلیت شخصی سازی بالایی هستند. این بدان معناست که آنها به شما این امکان را می دهند که تقریباً هر ویژگی مورد نظر خود را به آن‌ها اضافه کنید ، که به نوبه خود شما را قادر می سازد وب سایتهای پیشرفته تری ایجاد کنید.
  • یک جامعه قوی و پشتیبانی فعال: CMS های دارای جوامع فعال، به صورت مداوم در حال توسعه هستند ، بنابراین همیشه به راهکارهای امنیتی، به روزرسانی ها و کمک افراد دیگر دسترسی خواهید داشت.

در ادامه این مقاله ، ما به برخی از پلتفرم های برتر تولید محتوا نگاهی خواهیم انداخت و جوانب مثبت و منفی آنها را بررسی خواهیم کرد و به شما در انتخاب بهترین پلتفرم برای سایتتان کمک می کنیم.

5 مورد از بهترین سیستم های مدیریت محتوا در سال 2019

  1. WordPress
  2. Joomla!
  3. Wix
  4. Drupal
  5. Typo3
  1. وردپرس (WordPress)

وردپرس - wordpress
WordPress

ویژگی های اصلی وردپرس:

اگر تاکنون با سیستم‌های وبلاگ‌نویسی کار کرده باشید یا تجربه‌ی اندکی در مدیریت سایت داشته باشید احتمالاً نام وردپرس را شنیده اید. وردپرس بیشترین سهم بازار را در بین رقبا تاکنون به خود اختصاص داده است، و به راحتی می توان دلیل آن را دید.

اگرچه وردپرس در ابتدا به عنوان یک بستر بلاگ نویسی تصور می‌شد ، اما اکنون بسیار فراتر از چنین چیزی است. استفاده از این پلتفرم آسان است، و می توانید با استفاده از افزونه ها و قالب های متعدد سایت خود را به بهترین شکل ممکن آماده‌سازی کنید.

وقتی صحبت از مدیریت محتوا است ، وردپرس یک تجربه برتر را در اختیار شما قرار می دهد. انتشار پست ها و صفحات جدید ساده است ، و شما به یک ویرایشگر قدرتمند دسترسی دارید که به شما امکان می دهد محتوای خود را قالب بندی کنید. علاوه بر این ، این پلتفرم از ثبت نام کاربر پشتیبانی می کند ، به روزرسانی منظم و مرتبی دارد و دارای یک انجمن بزرگ و مفید است.

ویژگی های کلیدی وردپرس:

  • گزینه های نشر محتوای بصری (فیلم و عکس) و گزینه های مدیریت محتوای متعددی را داراست
  • ویرایشگر قدرتمندی فراهم می کند که به شما امکان می دهد محتوای خود را به سهولت قالب بندی کنید
  • به لطف هزاران افزونه و قالب قابلیت شخصی سازی بالایی را داراست
  • انجمن های قوی و پر جنب و جوشی داراست

تنها نکته‌ی منفی در استفاده از وردپرس این است که گاهی اوقات برای اضافه کردن قابلیت های مورد نیاز به سایت خود ، باید پلاگین های زیادی را با هم نصب کنید که بعضا منجر به کاهش سرعت سایت میشود. CMS های دیگری نیز وجود دارند که تجربه وبلاگ نویسی ساده تری را ارائه میدهند ، اگرچه بسیاری از آنها نمی توانند با WordPress رقابت کنند.

  • جوملا (Joomla)
Joomla - جوملا
Joomla

وقتی افراد درباره بهترین پلتفرم CMS بحث می کنند ، جوملا یکی از نام هایی است که بیشتر اوقات در کنار وردپرس ظاهر می شود. طرفداران این پلتفرم اعتقاد دارند که اگرچه جوملا ممکن است به اندازه وردپرس امکانات و پلاگین های متعددی نداشته باشد ، اما از برخی جنبه ها می تواند انعطاف پذیرتر باشد.

به عنوان مثال، اگر می خواهید تعداد زیادی از پست های سایت را مدیریت کنید به این معنی که می خواهید وب سایتی را اجرا کنید که به طور عمده مبتنی بر محتوای متنی نیست ، جوملا گزینه بسیار خوبی است. این پلتفرم همچنین در مورد مدیریت کاربر امکانات بسیار بیشتری را ارائه می دهد که برای سایت های مبتنی بر عضویت بسیار کاربردی است.

علاوه بر این ، جوملا پشتیبانی چند زبانه ای را در اختیار دارد، بدین معنی که برای افزودن زبان های بیشتر به سایت خود نیازی به استفاده از پلاگین های متعدد ندارید. همچنین جوملا به شما امکان می دهد برای انواع مختلف محتوا از چندین قالب متعدد به طور همزمان استفاده کنید.

ویژگی های اصلی جوملا:

  • پشتیبانی عالی برای انواع پست های سفارشی ارائه می دهد.
  • گزینه های پیشرفته مدیریت کاربر را داراست
  • شامل پشتیبانی چند زبانه در سایت است.
  • پشتیبانی استفاده از الگوهای منحصر به فرد برای هر نوع صفحه.

در ظاهر، پلتفرم تولید محتوای جوملا شگفت آور به نظر می رسد ، و یک انتخاب قدرتمند است. با این حال ، کار کردن با آن به اندازه وردپرس راحت نیست ، بنابراین ممکن است مدت زمان بیشتری طول بکشد تا یاد بگیرید چگونه با استفاده از این CMS وب سایتتان را راه اندازی کنید.

  • ویکس (Wix)
wix - ویکس
wix

ویکس به عنوان یک CMS بازاریابی ، با ترکیبی از نشریات کاربر پسند درخشید که با شخصی سازی پیشرفته برای متخصصان برنامه نویسی به راحتی ترکیب می شود. همچنین این سیستم مدیریت محتوا به دلیل پشتیبانی عالی و عملکرد سریع آن شناخته شده است.

ویژگی های اصلی ویکس:

  • استفاده از Wix آسان، و ایجاد وب سایت راحت و لذت بخش است و شما برای ساختن وب سایتی سازمان یافته ، حرفه ای و اصیل به دانش پیشرفته احتیاج ندارید.
  • سایت هایی که با استفاده از ویکس ساخته میشوند کاملا ریسپانسیو هستند و در تمام دستگاه ها به خوبی بارگذاری میشوند
  • بسیاری از خدمات آن رایگان است اما برای دسترسی به قابلیت های بیشتر نیاز به پرداخت هزینه است.
Drupal - دروپال
Drupal

دروپال نام دیگری است که در بحث در مورد بهترین سیستم های مدیریت محتوای متن باز دارای اعتبار زیادی است، اگرچه سهم بازار کمتری را نسبت به وردپرس و جوملا داراست.

در عمل ، دروپال در بسیاری از موارد، همانند جوملا می درخشد. به عنوان مثال ، یک سیستم بسیار انعطاف پذیر را برای برخورد با انواع پست های سفارشی ارائه می دهد. همچنین کنترل بالایی را در مورد کاربران و مجوزهای آنها به شما می دهد و حتی می تواند سایت های چند زبانه را بدون نیاز به دستورات و افزونه های خاص برای شما اجرا کند.

با این حال ، موارد دیگری نیز وجود دارد که دروپال در مقام خاص خود قرار دارد. به عنوان مثال سیستم طبقه بندی آن بسیار قدرتمندتر از رقبای خود است. علاوه بر این ، دروپال یک سیستم مدیریت محتوای امن تر نسبت به وردپرس و جوملا محسوب می شود.

ویژگی های اصلی دروپال:

  • یک سیستم ایجاد و مدیریت پست قابل انعطاف را داراست
  • تنظیمات پیشرفته مدیریت و مجوز کاربر را ارائه می دهد
  • شامل پشتیبانی از سایتهای چند زبانه است.
  • دارای یک سیستم طبقه بندی دقیق است.
  • دارای امنیت درجه یک برای وب سایت شماست.

در بیشتر موارد ، توصیه نمی کنیم ازدروپال استفاده کنید مگر اینکه تجربه برنامه نویسی وب را داشته باشید. با این حال، اگر در این زمینه تخصص کافی دارید، دروپال یکی از بهترین گزینه هاییست که امروزه در دسترس است.

  • تایپو 3 (typo3)
Typo3 -تایپو 3
Typo3

این CMS با قابلیت مقیاس پذیری بالا به عنوان اصلی ترین ابزار برای وب سایت های سطح سازمانی محسوب می شود. به عنوان مثال ، اگر می خواهید از CMS برای ساخت یک اینترانت استفاده کنید، Typeo3 یک انتخاب عالی خواهد بود.

از طرف دیگر ، وقتی صحبت از رابط کاربری کاربرپسند است ، Typeo3 معمولاً انتخاب اول نیست. در تجربه ما ، این CMS به بهترین وجه مناسب کاربرانی است که در توسعه وب تجربه خاصی دارند و برای وب سایت های کوچکتر و ساده معمولا مناسب نیست.

با این حال typo3 بسیاری از ویژگی های جالب مانند پشتیبانی چند زبانه را در خود جای داده است. همچنین این امکان را برای شما فراهم می کند که چندین سایت را از یک سیستم واحد اجرا کنید ، که می تواند در وقت و هزینه‌ی شما صرفه‌جویی زیادی کند

ویژگی های اصلی تایپو3:

  • یک انتخاب عالی برای سایت های سطح سازمانی است.
  • شامل پشتیبانی از وب سایت های چند زبانه است.
  • به شما امکان می دهد چندین سایت را از یک سیستم واحد مدیریت کنید.
  • اشتراک گذاری داده ها و ابزارها در وب سایت های شما امکان پذیر می کند.

در کل ، توصیه می کنیم در صورت نیاز به مدیریت چندین سایت که زیر مجموعه‌ی یک سایت قرار دارند ، از Typeo3 استفاده کنید. با استفاده از این سیستم مدیریت محتوا ، می توانید الگوهای ، برنامه های افزودنی و حتی کاربران را در بین سایت های خود به اشتراک بگذارید ، این چیزی است که اکثر سیستم های مدیریت محتوا از آن پشتیبانی نمی کنند.

محمدرضا مهدوی

محمدرضا مهدوی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا