9 تکنولوژی وب در سال 2019 که هر طراح سایت باید بداند

9 تکنولوژی وب در سال 2019 که هر طراح سایت باید بداند

توسعه وب با مجموعه عظیمی از قوانین و تکنیک هایی که هر طراح وب سایت باید درباره آن آگاهی داشته باشد ، ارائه می شود. اگر میخواهید یک وب سایت بهترین عملکرد خود را داشته باشد ، باید با تکنولوژی های جدید وب آشنا باشید که به شما در رسیدن به این هدف کمک می‌کنند. توسعه یک وب سایت به طور معمول با 3 زبان اصلی انجام می‌شود JavaScript ، HTML و CSS و درک تکنولوژی وب و نحوه کار آن به طور قابل توجهی به شما کمک میکند تا قادر باشید به بهترین وجه سایت مورد نیاز خود را طراحی کنید.
تیم طراحی سایت و پشتیبانی سامیاوب با آگاهی از جدیدترین متدها و تکنولوژی های وب در سال 2019 آماده‌ی همکاری با شما در زمینه‌ی طراحی وبسایت و اپلیکیشن‌های کاربردی برای خدمت‌رسانی به کاربران است.

تکنولوژی وب چیست؟

احتمالاً تاکنون اصطلاح “تکنولوژی های توسعه وب” یا “web development technologies” را شنیده اید ، اما آیا تا به حال به این فکر کرده اید که واقعا به چه معناست؟ از آنجا که رایانه ها نمی توانند مثل انسان‌ها با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، به روشی نیاز است که این نیاز مرتفع شود. این کار با استفاده از کدها انجام می‌شود. تکنولوژی های وب، زبان‌های نشانه گذاری و بسته های چندرسانه ای هستند که رایانه ها برای برقراری ارتباط با یکدیگر از آنها استفاده می کنند.

انواع تکنولوژی های وب:

  • مرورگرها

مرورگرها اطلاعات را درخواست می کنند و سپس آنها را به روشی که برای ما انسان‌ها قابل درک است به ما نمایش میدهند. محبوب‌ترین مرورگرهای وب موارد زیر هستند:

 Google Chrome: در حال حاضر ، محبوب ترین مرورگری که توسط Google برای شما آورده شده است

Safari : مرورگر وب اپل

 Firefox: مرورگر منبع باز پشتیبانی شده توسط Foundation Mozilla

 Internet Explorerو EDGE : مرورگر ها ارائه شده توسط شرکت مایکروسافت

  • HTML و CSS

 HTML یکی از مواردی است که ابتدا باید یاد بگیرید اگر می خواهید نحوه کار HTML را بهتر درک کنید ، باید بدانید CSS  چیست. CSS مخفف Cascading Style Sheets است و نحو‌ه‌ی نمایش عناصر HTML بر روی صفحه مرورگر را تعیین میکند.

  • فریمورک های توسعه وب

فریمورک های توسعه وب نقطه شروعی است که یک توسعه دهنده می تواند برای جلوگیری از انجام کارهای ساده یا روزمره از آنها استفاده کند.

Angular

Web Development Frameworks 
Angular
انگولار جی اس
Angular Framework

انگولار یکی از جدیدترین تکنولوژی های وب است که به طور ویژه برای توسعه برنامه های وب پویا (dynamic web applications) طراحی شده است. با استفاده از این فریم ورک ، به راحتی می توانید بدون نیاز به استفاده از فریمورکها یا پلاگین های متعدد، برنامه های Front-end ایجاد کنید.

این ویژگی ها شامل قالب های ساخته شده ، معماری MVC ، تولید کد ، تقسیم کد و… است. همه عبارات مانند قطعه های کدی هستند که درون ساختارهای نامنظم محصور شده اند و از هیچ نوع حلقه یا عبارتی شرطی استفاده نمی کنند.

روبی

Web Development Frameworks Ruby on Rails
روبی - فریمورک
Ruby on Rails

Ruby on Rails یک تکنولوژی وب سایت سمت سرور است که توسعه برنامه را بسیار ساده تر و سریع تر انجام می دهد. موردی که این فریم ورک را واقعا از هم جدا می کند قابلیت استفاده مجدد از کد و همچنین برخی از ویژگی های جالب دیگر است که به شما کمک می کند تا در هر زمان دیگری کار را انجام دهید. وب سایتهای معروف که با روبی نوشته شده اند شامل Basecamp ، Ask.fm ، GitHub و بسیاری دیگر هستند.

YII

Web Development Frameworks Yii
- فریمورک یی
Yii

Yii یک فریمورک توسعه برنامه وب منبع باز (open source) است که در PHP5 ساخته شده است. این فریم ورک به شکلی عالی بهینه شده و با تعداد زیادی ابزار بی‌نظیر برای اشکال زدایی و تست برنامه همراه است. به‌علاوه استفاده از این فریمورک بسیار ساده، کاربردی و آسان است.

Meteor JS

Web Development Frameworks Meteor JS
متور جی اس
Meteor JS

Meteor JS یکی از کامپوننت های Node.js محسوب میشود و ایجاد برنامه های وب به‌صورت بلادرنگ (real-time) برای سیستم عامل های مختلف را امکان پذیر می سازد. این یک فریمورک جاوا اسکریپت متن باز است و این بدان معناست که زمان بارگذاری صفحات وب به طور قابل توجهی کوتاه تر است. جاوا اسکریپت همچنین می تواند با داشتن خطوط کد کمتری نسبت به حالت معمول ، نتایج مشابه را کسب کند.

Express JS

Web Development Frameworks Express JS
- اکسپرس جی اس
Express.js

Express.js هم یکی از کامپوننت های بسیار غنی  Node.jsمحسوب میشود و برای کسانی که نیاز به توسعه برنامه ها و API ها در سریعترین زمان ممکن دارند بسیار عالی است. بسیاری از این ویژگی های فوق‌العاده با کمک افزونه ها ارائه می شود.

Zend

Web Development Frameworks Zend
- فریمورک زند
Zend

Zend یک فریمورک منبع باز مبتنی بر PHP است که برای ساخت برنامه ها و خدمات وب ایمن و مطمئن متمرکز شده است. همچنین یکی از اولین فریمورک های MVC در سطح سازمانی است ، که پیش از فریمورک قدرتمند فعلی مانند Laravel یا Symfony به بازار آمد ، و بسیاری از موتورهای محبوب PHP مانند Magento در Zend ساخته شدند. فریم ورک Zend همچنان به‌صورت روزانه در حال توسعه است و یک راه حل عالی برای ساخت برنامه های PHP در مقیاس بزرگ محسوب میشود.

جنگو

Web Development Frameworks Django
- دی جنگو پایتون
Django

جنگو یکی از محبوب ترین فریمورک هایی است که برای زبان پایتون ساخته شده و معماری MVC را دنبال می کند. این امر به لطف سادگی جنگو ، فرایند توسعه برنامه را بسیار ساده تر می کند Django استفاده از Python را بسیار ساده می کند و چندین ابزار کاربردی مختلف را فراهم می کند که ساخت پروژه ها توسط برنامه نویسان وب را آسان تر می کند.

Laravel

Web Development Frameworks Laravel - فریمورک لاراول
Laravel

لاراول یک فریمورک توسعه PHP است که برای توسعه‌ی برای وب سایت های کوچک ایده آل است. این مجموعه دارای چندین ویژگی مفید از جمله پشتیبانی MVC ، کتابخانه های شی گرا ،Artisan  ، تکنیک های احراز هویت ، database migration و … .
Laravel ابزاری عالی است که هم در وب سایت های کوچک و هم در سایت های مقیاس بزرگ B2B روزانه میلیون ها تراکنش را مدیریت می‌کند.

  • زبان های برنامه نویسی

همانطور که قبلاً توضیح دادیم ، از آنجا که رایانه ها برای ارتباط با یکدیگر از زبانی استفاده نمی کنند که چیزی شبیه به زبان های انسانی باشد ، برای برقراری ارتباط به روش دیگری نیاز دارند. در اینجا برخی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی وجود دارد:

JavaScript

web development technologies programming languages JavaScript
JavaScript

طبق بررسی سالانه StackOverflow ، جاوا اسکریپت محبوب ترین زبان برنامه نویسی است که 62.5٪ از پاسخ دهندگان ادعا می كنند از آن استفاده می كنند. این زبان یکی از تکنولوژی های اصلی وب است.

روبی

web development technologies programming languages Ruby - روبی
Ruby

توسعه دهندگان عاشق روبی هستند. این زبان به شکلی طراحی شده که فوق‌العاده کاربر پسند است و یادگیری و استفاده از آن بسیار آسان است، جای تعجب نیست که این زبان برنامه نویسی “بهترین دوست برنامه نویس” نامیده می شود. آنچه شما از Ruby انتظار دارید یک کد کوتاه با قابلیت خوانایی بالاست. متأسفانه ، این بدان معنی است که گاهی اوقات راندمان کد های نوشته شده به این زبان در مقایسه با سایر زبان های برنامه نویسی پایین تر است. اگر در دنیای توسعه وب مبتدی باشید ، Ruby برای یادگیری زبان برنامه نویسی یک انتخاب عالی خواهد بود. یک کد روبی که به خوبی نوشته شده، تقریباً به اندازه یک جمله در زبان انگلیسی قابل خواندن است اما دلیل واقعی اکثر افراد برای استفاده از Ruby، فریمورک محبوب آن Ruby on Rails است که قبلاً هم در متن ذکر کردیم. بهره وری عالی که با این فریم ورک به دست آمده است ، این گزینه را برای کاربران جدیدی که قصد شروع کار را دارند یک انتخاب خوب محسوب میشود.

Elixir

web development technologies programming languages Elixir - الیکسیر
Elixir

الیکسیر در سال 2011 ظاهر شد و بلافاصله محبوبیت زیادی پیدا کرد. این زبان الهام گرفته از زبان Erlang است که در دهه 80 توسط اریکسون ساخته شد. خالق الیکسیر ، خوزه والیم گفته است كه او عاشق ارلانگ است ، اما همچنین به مواردی اشاره كرده كه می تواند موجب پیشرفت این زبان شود.

Scala

web development technologies programming languages Scala - زبان برنامه نویسی اسکالا
Scala

 Scala مخفف Scalable Language است و یکی از تلاش های قابل ستایش برای “بازنویسی جاوا” محسوب میشود و برای اجرای آن از ماشین مجازی جاوا (JVM) استفاده میشود. به جرات می توان گفت این زبان برنامه نویسی با در نظر گرفتن اینکه شرکت هایی مانند LinkedIn ،Twitter و The Guardian از آن در کدنویسی وب سایت های خود از آن استفاده می کنند ، کاملاً موفقیت آمیز بوده است.  Scalaبه عنوان یک زبان پیچیده شناخته می شود اما جزو زبان هایی است که ارزش یادگیری دارد.

  • پروتکل

قوانین و دستورالعمل های نحوه انتقال اطلاعات بین رایانه ها و دستگاه های مختلف به عنوان پروتکل شناخته می شوند.

انواع پروتکل:

HTTP

به لطف این پروتکل ، هر وب سایت می تواند با استفاده از آن به مرورگر برسد. به عنوان مثال این پروتکل وب سایت را از سرور گوگل درخواست می کند و سپس باHTML ، CSS و JavaScript پاسخ‌ها که همان صفحه‌ی سایت محسوب میشود را دریافت می کند.

DDP

با استفاده از وب سوکت‌ها یک ارتباط مداوم بین مشتری و سرور ایجاد میشود، در نتیجه به روزرسانی وب سایت در زمان کوتاه‌تر و بدون نیاز به ریفرش کردن مرورگر دریافت میشود.

REST

این پروتکل که بیشتر برای API استفاده می شود ، دارای روشهای استاندارد مانند GET ، POST و PUT است که به آنها امکان می دهد اطلاعات بین برنامه ها تبادل شود.

  • API

یک رابط برنامه نویسی برنامه (application programming interface) یا به اختصار API به سایر توسعه دهندگان اجازه می دهد که از برخی قابلیت های برنامه بدون نیاز به اشتراک گذاشتن کد استفاده کنند. نقاط پایانی توسط توسعه دهندگان در معرض دید قرار می گیرند در حالی که API می تواند دسترسی را با یک کلید API کنترل کند. نمونه های بسیاری از API های ساخته شده ساخته شده توسط فیس بوک ، توییتر و گوگل برای خدمات وب در دسترس هستن.

  • Data formats (قالب های داده)

داده ها در ساختار ذخیره شده به نام Data Format ذخیره می شوند.

انواع فرمت های داده

JSON
یک شیوه برای ذخیره و تبادل داده هاست (دقیقاً مانند XML). این شیوه در حال تبدیل شدن به محبوب ترین قالب داده است.

XML
این فرمت قبلاً توسط سیستم های مایکروسافت مورد استفاده قرار می گرفت و در گذشته محبوب ترین فرمت داده محسوب میشد

CVS
داده های فرمت شده با کاما است. همانند داده های اکسل

محمدرضا مهدوی

محمدرضا مهدوی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا