الگوریتم پاندا گوگل چیست و چه کاری انجام می دهد؟

الگوریتم گوگل پاندا چیست

الگوریتم Google Panda در ابتدا در تاریخ 3 فوریه 2011 و با هدف ارتقاء صفحات باکیفیت و با محوریت محتوا و ضمن کاهش ارزش صفحات با کیفیت پایین منتشر شد

پاندا برای پاداش دادن به وب سایت های مرتبط با کیفیت بالاتر و از بین بردن وب سایت های با کیفیت پایین در نتایج موتور جستجوی ارگانیک گوگل کار می کند. و طبیعتا پس از انتشار آن بسیاری از وب سایت های قدیمی و جدید تحت تأثیر الگوریتم کیفیت محتوا قرار گرفته اند.

Google Panda با بیش از 28 بروزرسانی از زمان آغاز به کار تاکنون، تعدادی از مشکلات متعدد در نتایج جستجوی گوگل را مورد بررسی و هدف قرار داده است. مشکلاتی از قبیل:

صفحات فاقد محتوا – یا محتوای نامرتبط با نیاز کاربر. گوگل تشخیص می دهد که مطالب و منابع معتبر بسیار محدودی وجود دارد که می تواند برای کاربر مفید باشد. یک مثال عالی می تواند یک وب سایت مراقبت های بهداشتی باشد که شرایط سلامتی را به خوبی و با یک محتوای بی‌نظیر شرح می دهد.

محتوای کم کیفیت – وب سایت هایی که دارای محتوای بسیار زیادی هستند ، با این حال ، فاقد اطلاعات عمیق و باارزش هستند.

محتوای کپی – کپی کردن مطالب یک جرم جدی است که گوگل به راحتی از آن نمیگذرد. چه در سایت و چه خارج از سایت ، تکثیر مطالب شما را با مشکل بزرگی در Google Panda روبرو می کند. به عنوان مثال ، با تکرار مطالب مشابه در چندین صفحه‌ی وب سایت، ممکن است شما تحت رادار پاندا قرار گرفته و بر رتبه بندی جستجوی شما تأثیر منفی بگذارد.

مورد اعتماد نبودن سایت از نظر گوگل – درباره قابل اعتماد بودن اطلاعات ارائه شده توسط وب سایت ها به خوانندگان بسیار جدی است. ارائه اطلاعات نادرست به خوانندگان ممکن است شما را در مجازات های پاندا قرار دهد. یک راه آسان برای بهبود اعتبار و بهبود سئو سایت ، داشتن بخش نویسندگان در تمام نوشته های سایت شماست. این کار به اعتبار محتوای شما می افزاید زیرا توسط یک شخص واقعی ایجاد شده است.

تبلیغات زیاد نسبت به محتوا – وب سایت هایی که تبلیغات زیادی را نسبت به محتوای معنی دار دارند در نهایت منجر به UX ضعیف می شود. وب سایت هایی که تعادل در انواع محتوا را رعایت نمی کنند و هیچ اطلاعات معناداری را ارائه نمی دهند ، ممکن است توسط پاندا کم‌ارزش شوند.

چگونه می توانید در سال 2019 با الگوریتم پاندا دوست باشید؟

اگرچه پاندا در طی سالیان متمادی صاحبان وب سایت ها را تحت تأثیر قرار داده است ، اما کارهای بسیاری وجود دارد که با انجام آنها می توانید در سال ۲۰۱۹ هم از الگوریتم پاندا به سود خود استفاده کنید ب‌علاوه اگر از دستورالعمل های پاندا آگاه هستید و برخلاف آن کاری انجام نمیدهید بسیار بعید است که در آینده مشکل خاصی برای سایت شما به‌وجود آید.

با انجام کارهای زیر میتوانید اطمینان حاصل کنید که الگوریتم پاندای گوگل همیشه به سود شما عمل کند:

از محتوای باکیفیت استفاده کنید – محتوایی را ایجاد نکنید که ممکن است قوانین الگوریتم پاندا را نقض کند. شما باید از تکثیر محتوای کم کیفیت ، محتوای بی ربط محتوای اضافی با خطاهای دستوری و املا ضعیف خودداری کنید. بنابراین باید روی ایجاد محتوای منحصر به فرد و باکیفیت متمرکز شوید.

ارتقاء تجربه کاربر (UX) – شما باید از مواردی مانند ناوبری ضعیف ، سرعت پایین سایت ، تبلیغات بیش از حد ، خطای 404 مدیریت‌نشده، پیوند بیش از حد ، متن پنهان ، تکرار بی‌حد کلمات کلیدی و مواردی از این دست خودداری کنید.

مشارکت صفحه را ارتقا دهید – Panda ممکن است آنقدر قدرتمند نباشد که بتواند هر بخش از مطالب شما را از نظرکیفیت بررسی کند اما گوگل می تواند از آنچه که به عنوان “سیگنال های کاربر” شناخته میشود ، استفاده کند تا مشکلات مربوط به آنچه بازدید کنندگان وب سایت شما مشاهده میکنند را متوجه شود. به عنوان مثال ، اگر بازدید کنندگان وقت زیادی را در وب سایت شما نگذرانند ممکن است دچار مشکل شوید.

ایجاد اعتماد و اطمینان – صداقت و اعتبار عوامل مهمی هستند که گوگل به آن‌ها نگاه می کند. بنابراین ، اطلاعات شما باید واقعی و قابل اعتماد باشد. به‌علاوه شما باید با ترکیب رمزنگاری HTTPS اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما ایمن است.

آیا وب سایت شما تحت تأثیر مجازات های Google Panda قرار گرفته است؟

مجازات های الگوریتمی معمولا قابل تشخیص است به‌علاوه گوگل در مورد چنین مجازات هایی به شما اطلاع نخواهد داد و باید خودتان آنها را پیدا کنید و یا بهتر است یک آژانس سئو یا مشاور معتبر پیدا کنید تا این کار را برای شما انجام دهد. تیم سئو سامیاوب قادر است شما را در این زمینه یاری کند.

دو روش برای تشخیص پنالتی شدن سایت و مجازات گوگل:

کاهش ترافیک و رتبه بندی – به Google Analytics خود بروید و به ترافیک و به رتبه بندی های گوگل خود نگاهی بیندازید. اگر متوجه افت ناگهانی ترافیک در حدود 25٪ شدید ، ممکن است نشانه ای از مجازات های پاندا باشد. با این حال باید به خاطر داشته باشید که موارد دیگری مانند افزایش قدرت رقبا و افت ترافیک فصلی نیز ممکن است باعث افت بازدید سایت شما شود.

افت در تماس های تلفنی و پیام های تلفنی – اگر در یک بازه زمانی کوتاه متوجه کاهش تعداد ایمیل یا تماس های تلفنی شده اید ، ممکن است نتیجه مجازات باشد. اکثر وب سایت ها بخش بزرگی از کل ترافیک خود را از طریق موتورهای جستجو مانند Google انجام می دهند. اگر متوجه کاهش قابل توجهی در تماسها و تماسها شده اید ، ممکن است تحت تأثیر قرار گرفته باشید.

نحوه رفع مجازات های Google Panda

واقعیت این است که رفع پنالتی پاندا دشوار است. برای خارج شدن از یک پنالتی ، برنامه ریزی و تخصص بسیار زیادی نیاز است.

در اینجا راه هایی را معرفی میکنیم که با انجام آن‌ها میتوانید از مجازات های الگوریتم پاندای گوگل خارج شوید:

صفحات با محتوای کم کیفیت را بازسازی کنید – واقعیت این است که توانایی Google در تشخیص محتوای ضعیف روزبه‌روز هوشمندتر می شود. تمام صفحات موجود خود را بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که مطالب موجود در هر صفحه با عنوان های مربوطه به صورت مفصل پوشش داده میشود و ارزش اطلاعاتی واقعی را برای کاربران شما فراهم می کند. مقالاتی را که این نکته‌ی مهم در آنها رعایت نشده است را حذف کنید.

حذف محتوای تکراری – شروع به حذف کامل صفحات با محتوای تکراری کنید. اگر آدرسهای اینترنتی دارای بک لینکهایی هستند که به آنها اشاره دارد ، میتوانید با استفاده از ریدایرکت 301 آنها را بهبود بخشید.

بازنگری تبلیغات و محتوای وابسته – اگر تبلیغات زیادی در وب سایت خود دارید ، وقت آن است که آنها را کاهش دهید و فقط محتوایی را تبلیغ کنید که واقعاً ارزش زیادی را برای کاربران شما فراهم کند.

از بهینه سازی بیش از حد خودداری کنید – استفاده از کلمات کلیدی فراوان بدون قرار دادن آنها در یک محتوای مناسب اشتباه بزرگی است. در عناوین و مطالب خود از زبان طبیعی استفاده کنید که ایده و موضوع صفحه شما را به خوبی منتقل می کند.

بهبود تجربه کاربر – در اینجا هدف بهبود نرخ جستجوی مطالب موجود در وب سایت شماست. با استفاده از بهترین روش های طراحی صفحه و UX اطمینان حاصل کنید که همه چیز به شکلی ساختار یافته است و درک آن برای کاربران آسان است.

جمع‌بندی:

بهترین راه برای ایجاد وب سایت و جلوگیری از مجازات هایی که ممکن است توسط الگوریتم پاندا برای وب سایت شما ایجاد شود ، استفاده از ابزارهای مناسب برای ارتقاء تجربه کاربر (UX) است.

به یاد داشته باشید ، انجام هر کاری که منجر به تضعیف تجربه کاربر شود ، ممکن است رتبه بندی ارگانیک وب سایت شما را به خطر اندازد و ممکن است شما را در برابر مجازات های پاندا آسیب پذیر کند.

اگر سایت شما توسط Google Panda پنالتی شده است یا فکر می کنید ممکن است تحت تأثیر قرار گرفته باشد ، همین امروز با ما تماس بگیرید تا متخصصان سئو سامیا وب به شما کمک کنند تا به درستی تشخیص دهید که چه اشتباهی رخ داده و یک استراتژی بازیابی عملی را تدوین کنید.

منبع
محمدرضا مهدوی

محمدرضا مهدوی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا