سئو داخلی چیست ؟
سئو داخلی که به آن on-page seo یا on-site seo نیز گفته می شود به مجموعه فعالیت ها و کارهای تاثیرگذار در بخش محتوا و کدهای سایت است که باعث بهینه سازی و افزایش رتبه سایت شما خواهد شد.
تکنیک های کلیدی و تاثیر گذار در سئو داخلی
URL یا همان آدرس صفحات سئو شده
سعی کنید آدرس صفحات خود را کوتاه انتخاب کنید و از کلمات کلیدی مورد نظرتان در آن استفاده کنید طبق گزارشات، اثبات شده است که هرچه URL کوتاه تر باشد رتبه بهتری در رنکینگ گوگل دارد.
عنوان مطلب
عنوان شما مهمترین عامل اثرگذار در سئو داخلی است. هر چه این عنوان به کلمه کلیدی مورد نظر بیشتر شبیه باشد رتبه یا وزن بیشتری در موتورهای جستجو خواهد داشت.
تگها
تگ h1 را برای عنوان های اصلی خود قرار دهید. تگ h1 برای معرفی عنوان اصلی است که بیشتر cms ها مثل وردپرس به صورت خودکار این کار را انجام می دهند.
زیر عنوان ها را با تگ h2 قرار دهید. کلمات کلیدی خود را حداقل یک بار در زیر عنوان ها بکار ببرید.
طراحی responsive یا واکنشگرا
از سال 2015 گوگل در حال عقب راندن و از رده خارج کردن سایت هایی است که با موبایل هماهنگی ندارند. پیشنهاد ما این است که برای سایت خود طراحی واکنشگرا را در نظر بگیرید.
استفاده از لینک های خارجی
سعی کنید از سایت خود به سایت هایی که به محتوای شما مرتبط هستند لینک بدهید.
استفاده از لینک های داخلی
سعی کنید در هر متن از 2 الی 3 لینک داخلی استفاده کنید.
ارتقا سرعت بارگذاری سایت
طبق مطالعات سایت munchweb بیش از %75 بازدیدکنندگان در صورت طولانی شدن زمان لود شدن صفحات سایت به بیش از 4 ثانیه، مجددا به آن مراحعه نمی کنند. شما میتوانید سرعت سایت خود را از طریق CDN ، فشرده کردن فایل های ویدیویی و تصویری و … افزایش دهید.
استفاده از کلمات کلیدی LSI
کلمات LSI همان عبارات و کلمات مشابه و مترادف با کلمات کلیدی هستندکه استفاده از انها به موتور جستجو جهت درک بهتر محتوای سایت کمک میکند.
بهینه سازی تصاویر
فراموش نکنید که تصاویر دارای تگ ALT باشند همچنین در نام عکس خود از کلمات کلیدی استفاده کنید.
قرار دادن دکمه های شبکه اجتماعی
ممکن است شبکه های اجتماعی تاثیر مستقیمی در رتبه بندی سایت شما نداشته باشد اما به بیشتر دیده شدن مطالب شما کمک خواهد کرد هرچه مطالب بیشتر دیده شوند امتیاز بیشتری خواهند داشت.
استفاده از محتوای طولانی
هرچه شما محتوای طولانی تری داشته باشید تاثیر آن در سئو بیشتر خواهد بود.
زمان خروج کاربران
اگر کاربری به محض ورود به صفحات آن را ترک کنند به گوگل نشان میدهد که صفحات سایت شما کیفیت مناسبی ندارد و رتبه شما را کاهش می دهد بنابراین سعی کنید با داشتن مطالب و محتوای جذاب آنها را به صفحات خود علاقه مند کنید.
2 دیدگاه دربارهٔ «سئو داخلی On-Page SEO چیست؟»
مرسی از مطلب مفیدتون
خواهش میکنم.